Kumstva

Za sve kojima je Azil predaleko i/ili nisu u mogućnosti doći mogu postati KUMOVI/E!... Pročitajte više!

Ab Ovo naziv je kampanje kojom se Udruga Pobjede priključuje Open Wing Alliance, savezu pokrenutom od The Humane League iz SAD-a (https://thehumaneleague.org/) s ciljem oslobađanja kokoši u industriji jaja iz kaveza.

Open Wing Alliance okuplja organizacije sa svih kontinenata s ciljem stvaranja ujedinjene fronte koja ima zajednički cilj. Dijeljenjem strategija, taktika i resursa, Open Wing Alliance ujedinjuje one kojima je stalo kako bi se smanjila količina patnje životinja.

Open Wing Alliance trenutno broji više od 50 udruga članica iz svih krajeva svijeta.

 

Zašto baš kokoši u industriji jaja?

 

Kada se uzme u obzir broj životinja i količina patnje kojima su te životinje podvrgnute – kokoši u industriji jaja nesretne su pobjednice među životinjama u industriji hrane.

One su ptice koje za čitavoga svoga života (doduše kratkoga) ne uspiju raširiti krila niti osjetiti zrake sunca/ugledati svjetlo dana.

 

Cilj je osnivanja i djelovanja Udruge Pobjede pridonositi dostojanstvenom životu svih živih bića u skladu s njihovim potrebama i prirodom te izgradnja društveno pravednih odnosa. Udruga na načelima solidarnosti, suživota, nenasilja, društvene pravde i odgovornosti i održivog razvoja radi na povezivanju ljudi i suradnji s institucijama radi ukidanja svih oblika eksploatacije, zlostavljanja i mučenja životinja kao i svih oblika diskriminacije, s naglaskom na specizam - diskriminaciju na osnovi vrste.

 

Sukladno vlastitom cilju osnivanja i djelovanju, edukacija javnosti o nepotrebnosti patnje ovih ptica, kao i dijalog s tvrtkama koji su, svjesno ili nesvjesno, dionici u ovoj okrutnoj praksi kako bismo od njih prikupili Javne izjave o prestanku korištenja jaja iz kaveznoga uzgoja ciljevi su Ab ovo kampanje.

 

 

Dvije od tri životinje koje ljudska vrsta uzgaja za hranu dio su ogromne kavezne industrije hrane; u brojkama: radi se o 50 milijardi životinja svake godine. Ovi intenzivni sustavi uzgoja imaju jedno mjerilo iznad svega - produkciju...prekomjernih količina ljudima cijenom pristpačnoga mesa, mlijeka i jaja.

Zato, kada netko kaže kako su meso-mlijeko-jaja jeftini...ne može biti više u krivu; to su najskuplji "proizvodi" jer su plaćeni neznanjem, otuđenošću i nebrigom.

 

 

www.abovo-campaign.com

@AbOvoHR  (twitter)

abovokampanja  (Instagram)

Ab Ovo Campaign  (Facebook)

 

adidas born original women costume for sale - تسوق تشكيلة اديداس اوريجينالز للرجال مع تخفيضات 25 , نمشي - 75% أونلاين في السعودية | Footwear NIKE - nike air zoom super bad ii white gold 41mm - Sneakers - DialadogwashShops - W Air Max 2090 CT190 700 Barely Volt/Black/Atomic Pink - Low shoes , Women's shoes

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.