Kumstva

Za sve kojima je Azil predaleko i/ili nisu u mogućnosti doći mogu postati KUMOVI/E!... Pročitajte više!

Ljubav, suosjećanje i solidarnost putuju kroz želudac!

adidas calabasas cream factory san jose menu - GZ3194 - adidas Ultra Boost 2021 White Multicolor | Adidas Superstar Cloud White/Core Black - Core Black FV2819 - james harden adidas commercial 2018 schedule 2017

Ideja je  potaknuti sve ljude na suosjećajan i solidaran način razmišljanja i djelovanja. Svi obroci i namirnice koje će se nalaziti u "Suosjećajnoj kuharici" neživotinjskoga su porijekla.

Budući da postoji mit o kompliciranosti i neekonomičnosti veganskog načina prehrane, pokazati ćemo vam upravo suprotno - od svakodnevnih, našem podneblju uobičajenih i jeftinih namirnica  biljnoga podrijetla pripremamo jednostavna i ukusna jela, a sva će biti začinjena posebnim začinima – suosjećanjem i solidarnošću!

Kako je hrana naša svakodnevna, a samim time najbliža i najznačajnija veza s prirodnim poretkom i sa živim društvenim nasljeđem cilj nam je predstaviti veganstvo kao održiv način življenja, a vegansku prehranu kao put do svačijeg fizičkog i psihičkog zdravlja i  konačno, do društvenoga sklada.

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.