Kumstva

Za sve kojima je Azil predaleko i/ili nisu u mogućnosti doći mogu postati KUMOVI/E!... Pročitajte više!

Drage naše suborkinje i dragi naši suborci,

Zajedno sa sestrinskom nam udrugom Prijatelji životinja organizatori smo Marša za životinje koji će se održati 9.12. povodom Međunarodnog dana prava životinja. Mjesto okupljanja je Trg Kralja Tomislava u Zagrebu.
Na „Maršu za životinje“ dobrodošli ste svi vi kojima je stalo do životinja i želite dići glas za životinje koje se iskorištavaju i muče u industriji zabave (cirkusi, zoološki vrtovi), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima… Ako vam je dosta napuštanja kućnih životinja i nehumanih uvjeta u kojima žive, ovo je prilika da se zauzmete za njih. Stanite uz one kojima su oduzeta osnovna prava, pridružite se istomišljenicima i budite dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost!

Ukoliko ste iz Osijeka i želite nam se pridružiti na maršu javite nam se mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
jer ćemo imati zajednički organizirani prijevoz.

Poslije Marša nastavljamo druženje u The Beertija (Pavla Hatza 16, Zagreb, Croatia) gdje će vas čekati i nešto za prigristi. smile

adidas calabasas cream factory san jose menu - GZ3194 - adidas Ultra Boost 2021 White Multicolor | Nike, Prices & Collaborations , Sneaker Calendar , Release Dates , Nike Dunk High Premium SP TZ Classic Brown/Classic Brown, nike react element 55 mens

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.