Kumstva

Za sve kojima je Azil predaleko i/ili nisu u mogućnosti doći mogu postati KUMOVI/E!... Pročitajte više!

Kalendar pasa našega Azila imenom Veži me za sebe koji je poseban po pogledima 13 pasa iznad njuškica koje su se za njega fotografirale, 
poseban po pričama koje će vam te iste oči ispričati i poseban zbog nade koje te iste oči imaju bez obzira na to što su godine proveli na lancima prije dolaska u naš Azil! 
E baš zato je ovaj kalendar dijelom borbe za Hrvatsku bez pasa na lancu, jer Zakon o zaštiti životinja mijenjati će se baš u 2017.! 
I znate šta još?
E ima da ga promijenimo! :)A za sve vas koji nećete moći doći na promociju svoj kalendar ćete moći zaposjedovati odmah od 14.12. ili narudžbom u naš inbox, ili na idućim mjestima:
OSIJEK::
Azil
Štandovi Azila u Kapucinskoj ul. od 14. do 23.12. (10-12 i 16-18 sati)
Dječje kazalište, pon-pet od 8 do 15
Portanova, info pult
Fury vet ambulanta, Sunčana 22 
Veterinarska stanica Osijek, Vinkovačka cesta 59
ZAGREB: 
Prijatelji Životinja, Jurišićeva 25, od 9 do 17 sati 
Studio Octopus, Gundulićeva 31

ili porukom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili u azilov inbox na fejsu :)

Kalendar će se moći dobiti u zamjenu za donaciju od 40kn

*** I ne zaboravite da kalendar ne kupujete samo kako biste razveselili sebe i svoj dom nego zato što će baš vaš primjerak 2017.e nekoga nahraniti, izliječiti i ugrijati!

FW0663 - adidas samba ireland live score last night - adidas Futurenatural Shoes Vivid Red Mens | Latest Releases , IetpShops - Women's Nike Air Jordan 1 trainers - best glue for nike shoes for boys kids

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.