Kumstva

Za sve kojima je Azil predaleko i/ili nisu u mogućnosti doći mogu postati KUMOVI/E!... Pročitajte više!

OPIS PREDAVANJA:

Predavanje je namijenjeno svima onima koji razmišljaju o udomljenju psa ili su ga već udomili (trajno ili privremeno), kao i svim ostalim skrbnicima pasa koji bi željeli naučiti više o zajedničkom suživotu sa psom.

Ideja za predavanje ovakve vrste proizašla je iz dugogodišnjeg rada sa psima u azilu te udomljenim psima koji su razvili probleme u ponašanju koji su na samom početku mogli biti suzbijeni.

Prvi dani po udomljenju nerijetko su popraćeni stresom i pogrešnim očekivanjima. Umijeće je znati prepoznati pseće emocije i namjere te pravovaljano i pravodobno djelovati.
Stoga, naučite lakše i brže ovladati izgradnji prijateljstva između vas i vašeg psa. Izaberite razumijevanje, uvažavanje i povjerenje. Olakšajte prilagodbu, preduhitrite potencijalne probleme i naučite sve najvažnije o pravilnom odgoju psa.
Cilj predavanja je da steknete uvide u osnovna saznanja o potrebama pasa i načinima na koje psi uče i razmišljaju kako biste ih lakše i brže uspješno odgojili bez obzira da li ste početnik u odgoju pasa ili već imate iskustva u radu s njima.
Predavanje će obilovati mnoštvom praktičnih savjeta, foto i video materijalom te demonstraciji uživo kako se uče osnovne vježbe poslušnosti (vježbanju će prisustvovati vlastiti udomljeni pas predavača).

Svaki sudionik će na kraju predavanja dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Na predavanje se dolazi bez pasa.


SADRŽAJ PREDAVANJA:

- O čemu ovisi ponašanje psa? Na što možemo utjecati prilikom (pre)odgoja, a što je izvan granica naše moći?
- Koje su osnovne potrebe pasa koje moramo uvažavati kako bi pas (p)ostao uravnotežen?
- Kriteriji prema kojima bismo trebali odabrati psa.
- Dolazak psa u vaš dom - koji prvi dojmovi su najvažniji? Mnoštvo praktičnih savjeta kako bi razdoblje prilagodbe proteklo ugodnije vama, vašem psu i vašoj okolini. Što ako u svom domu već imamo druge pse? Druge životinje? Malu djecu? Kako osigurati pravilnu interakciju među njima?
- Odgoj psa - što bi svaki pas trebao znati i kako ga tome naučiti? Prikaz učenja vježbi na vlastitom udomljenom psu.
- Pravilna igra između vas i psa te između drugih pasa - što ona znači i kad intervenirati?
- Problemi u ponašanju pasa - koji su najčešći, kako ih spriječiti te kako se postaviti ukoliko su se već pojavili?

O PREDAVAČU:
Predavanje će održati Alenka Medak, licencirana voditeljica za obuku pasa od strane HKS-a, vlasnica i voditeljica Škole za obuku pasa "Prias" u Višnjevcu. Teorijsko i iskustveno znanje, osim pri HKS-u, također je stekla pohađajući razne stručne seminare kod nas i u inozemstvu te u svom dugogodišnjem radu sa psima u azilu (Osijek i Beli Manastir), kao i u radu s mnogim udomljenim psima koji su u školi "Prias" pohađali obuku putem individualnog rada i tečaja u grupi. Također je skrbnica psa kojeg je udomila iz osječkog azila koji je tamo boravio od svoje šteneće dobi do 20 mjeseci starosti. Nakon rada na odgoju i socijalizaciji, spomenuti pas je postao glavni pomagač prilikom održavanja edukativnih radionica za djecu u vrtićima i školama na području Slavonije i Baranje te je stekla licencu za R.E.A.D. program (program koji pomaže djeci razviti čitalačke i komunikacijske vještine).

CIJENA: 
110, 00 kn
U cijenu je uključena konzumacija jela i pića za vrijeme pauze iz osječkog restorana Vege Lege. 

PRIJAVE:
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
facebook: obuka.pasa.prias
mob: 091/562 7986

NAPOMENA:
Prijave su moguće do 24.11.2016.
Broj mjesta je ograničen (max 20 sudionika).

DATUM: 26.11.2016, od 16 do 19 sati.

nike foamposite 2000 black women shoes heels - Blanco - 991 - DJ3180 - Nike Air Max 97 By You Zapatillas personalizables | Latest Nike Air Force 1 Shadow Trainer Releases & Direct Drops , IetpShops , nike air zoom strong black rose gold

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.