Kumstva

Za sve kojima je Azil predaleko i/ili nisu u mogućnosti doći mogu postati KUMOVI/E!... Pročitajte više!

Dragi volonteri i volonterke,

Udruga Pobjede  svakodnevno brine o više od 200 napuštenih i nezbrinutih životinja smještenih u Azilu u Nemetinu, kod privremenih udomitelja i po kućama njihovih volontera/ki. Kako su jedno od samo 6 skloništa u Hrvatskoj koja ne usmrćuju životinje nakon 60 dana  (od ukupno 25 registriranih), u njihovom se Azilu uvijek traži mjesto više. Zajedno s našim sugrađanima/kama i u suradnji sa svim sektorima društva nastoje promicati i provoditi politiku suživota sa životinjama, neusmrćivanja životinja u skloništima i pozitivnu politiku zbrinjavanja napuštenih i nezbrinutih životinja, poticati volonterizam i svijest o osobnoj odgovornosti, stvarati aktivno građanstvo i jačati društveni kapital - na korist cijele zajednice - i ljudi i životinja. Azil i sve aktivnosti Udruge financirane su najvećim dijelom iz donacija - građana/ki, stranih donatora, poslovnog sektora.

Veliki broj pasa koje prime u Sklonište dođe ozlijeđen, nerijetko s ranama koje dugo zacjeljuju ili u zdravstvenim stanjima koja zahtijevaju operaciju stoga im je potrebna kontinuirana veterinarska skrb. Posjeti veterinarima česti su i zbog prakse da se svi psi kastriraju nakon dolaska. Upravo zbog nedostatka osoba koje imaju položen vozački ispit,  Udruga Pobjede moli za pomoć u vidu volonterske aktivnosti vožnje veterinarima, na volonterskoj poziciji:

 

VOLONTER/KA VOZAČ/ICA
Cilj volonterske pozicije: omogućiti psima redovnu veterinarsku skrb
Opis aktivnosti: vožnja pasa veterinarima (i vraćanje u Azil nakon kontrole/operacije)
Potrebne vještine/kvalifikacije:

• Vozačka dozvola B kategorije (Udruga Pobjede pokriva trošak goriva)

• Osobni automobil 

• Poželjno prethodno iskustvo u kontaktu s psima

• Strpljenje, volja i ljubav

• Minimalna dostupnost volontera/ki: jednom tjedno (trajanje: 2 sata)

Pozivamo vas da budete dio azilske priče i pružite svoje vrijeme i ljubav onima kojima je to potrebno. Zainteresirani/e volonteri/ke mogu se javiti do  8.11.2016 . godine  Maši Riznić na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na 091/5656 340 .

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno ju kontaktirajte.

تسوق ماست اند هاربر السعودية أونلاين مع تخفيضات 25 - charles barkley nike shoes for sale cheap jordan , نمشي - 75% | Nike Dunk Low Pro SB 304292 - 102 White Black Trail End Brown Sneakers – Ietp - nike sb mogan mid 2 white laces for sale in ohio

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.