Kumstva

Za sve kojima je Azil predaleko i/ili nisu u mogućnosti doći mogu postati KUMOVI/E!... Pročitajte više!

U Azilu se naveliko već laje o tom,
znači vrijeme je da otpočnemo s odbrojavanjem! :)
Još je 20 dana do POVRATKA OTPISANIH vol3.,
što znači da točno toliko još imate i da napišete svoju priču i pošaljete nam je, pa je mi objavimo, pa skupljamo lajkove jer i ove godine vrijedne su i odlične nagrade u pitanju za vas i vašega udomljenoga kerovca! :)
Za sve koji su nam novi pa ne znate cijelu priču, ja ću malo otpočetka:
Povratak otpisanih sada je već tradicionalno druženje pasa, njihovih udomitelja i svih dobronamjernika na Lijevoj obali Drave uz cjelodnevni program (dobra mjuza uz dobre d.j.eve,
najbolja vege klopa na svijetu, u slijedovima ;) najbogatija tombola na svijetu, aukcije uživo, jeftina i dobra cuga, stari sportovi u novom izdanju i naravno – najbolji psi na svijetu! i to sve uz budno oko škole za socijalizaciju pasa Prias, šta kažete a? :) )
PO ove godine desiti će se 29.5. i naravno očekujemo da se tamo vidimo, a ono što prethodi samome događaju na lijevoj obali Drave,
su - PRIČE U 2 KATEGORIJE za koje nam trebate poslati fotku sebe i svoga psa i odabrati pod kojim naslovom ćete nam pisati priču i tako konkurirati za nagrade. Priča koja 28.5. u 22 sata bude imala najviše lajkova je pobjednička :)
Kako priče budu stizale, mi ćemo ih objavljivati a kategorije su slijedeće:
1. BLACK IS BACK! iliti ko kaže taj laže - da crni psi nisu najljepši na svijetu! :)
Opišite nam suživot vas i vašega crnoga, najljepšega (ofkors ;) ) psa na svijetu i napišite nam zašto ga/ju volite najviše na svijetu :)
NAGRADA za pobjedničku priču u ovoj kategoriji je noćenje za 2 ljudi i jednoga psa u "Ana, seljačko domaćinstvo" u Švajcarnici :)
2. NISAM CRN/A AL KAD ZAMRAČIM.. ;) iliti zašto moj pas treba tečaj socijalizacije :)
Opišite nam zašto baš vi, odnosno vaš pas treba osvojiti NAGRADU ovoj kategoriji koja je kompletan tečaj socijalizacije u školi Prias, trenerice Alenke Medak.

Etogac, izazov je pred vama; pas o kojemu ćete nam pisati mora biti udomljen ( iz azila, s ulice, odakle god, samo bitno da je nekada bio otpisan a sada je najsretniji na svijetu :) ), morate nam poslati uz priču i fotografiju (na kojoj ste i vi s njim/njom, ili samo on/a), i stil je otvoren; znači - može biti priča, pjesmica, haiku il kako god vam je lakše s riječima izači na kraj :)
Pišete nam u inbox ili na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sretno, i veselimo se čitanju! :*

FW0663 - adidas samba ireland live score last night - adidas Futurenatural Shoes Vivid Red Mens | nike kd 7 ext long tail black line for sale - 401 – Ietp - New Air Jordan 1 High OG OSB DIAN Blue Chill Sorrowful CD0463

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.