Vodeći se za tim da ne postoji malen i nebitan, vec jedan jedini život, redateljica Andrea Čakić i montažerka Iva Blašković sa izvrsnom ekipom s HRT-a napravile su dokumentarni film Nevidljive koji će se premijerno prikazati u osječkom kinu Urania 1.3. 2018. u 19:30. zbog posebnog prijateljstva između redateljice ovoga filma i osječke Udruge Pobjede koja također progovara u ovome filmu.

O čemu je zapravo ovaj dokumentarac?

Film je o nevidljivim životinjama i ljudima koji su ih odlučili vidjeti kako kaže sama autorica pa nastavlja: "One su svuda oko nas, samo sto ih ne primjećujemo, jer su nevidljive, prikrivene. One sada imaju drugi oblik; oblik hrane, odjeće, kozmetike... zato i ne znamo da su tu. One su nase sugrađanke, jer žive iza zidova industrijskih farmi na periferiji nasih gradova, iza onih visokih zidova, a mi ih nikad ne vidimo, jer izlaze samo jednom... I u ovom filmu one će ostati vise manje nevidljive, jer iza tih zidova ne dopusta se snimanje, ne dopusta se suosjećanje. Zato će za Nevidljive govoriti ljudi koji su ih odlučili vidjeti, ne kao proizvode, već kao svjesna bića koja pate, raduju se i žele živjeti, bas kao i mi. Protagonisti dokumentarca ispričat ce nam kako uspjevaju bez konzumiranja životinjskih proizvoda biti vrhunski sportaši, putovati po svijetu, uživati u hrani i svom životu, poštujući tuđi."

Ulaz u kino Urania 1.3. u 19:30 biti će besplatan zahvaljujući Gradu Osijeku koji je pokrovitelj projekcije a na filmu su radili: scenaristica i redateljica Andrea Čakić montažerka Iva Blašković snimatelji Damir Bednjanec i Darko Halapija producent Mate Čuljak, glazba Pere Ištvančić.

nike court royale mens white hair style chart , Botas Beige | LacollesurloupShops - Nike Dunk Low Disrupt 2 "Malachite" - black purple jordan 13 , 001 - DH4402

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.