Kumstva

Za sve kojima je Azil predaleko i/ili nisu u mogućnosti doći mogu postati KUMOVI/E!... Pročitajte više!

Dragi volonteri/ke

Udruga Pobjede  svakodnevno brine o više od 200 napuštenih i nezbrinutih životinja smještenih u Azilu u Nemetinu, kod privremenih udomitelja i po kućama njihovih volontera/ki. Kako su jedno od samo 6 skloništa u Hrvatskoj koja ne usmrćuju životinje nakon 60 dana  (od ukupno 25 registriranih), u Azilu se uvijek traži mjesto više. Zajedno s našim sugrađanima/kama i u suradnji sa svim sektorima društva nastoje promicati i provoditi politiku suživota sa životinjama, neusmrćivanja životinja u skloništima i pozitivnu politiku zbrinjavanja napuštenih i nezbrinutih životinja, poticati volonterizam i svijest o osobnoj odgovornosti, stvarati aktivno građanstvo i jačati društveni kapital - na korist cijele zajednice - i ljudi i životinja. Azil i sve aktivnosti Udruge financirane su najvećim dijelom iz donacija - građana/ki, stranih donatora, poslovnog sektora.

Stoga pozivaju volontere koji gaje ljubav prema fotografiji da im se jave za volontiranje na volonterskoj poziciji:

VOLONTER/KA FOTOGRAF/KINJA

Cilj volonterske pozicije : osigurati dovoljno materijala za objave na društvenim mrežama
Opis aktivnosti : fotografiranje pasa
Potrebne vještine/kvalifikacije:
• Vlastita fotografska oprema 
• Poželjno prethodno iskustvo u kontaktu s psima
• Strpljenje, volja i ljubav
• Minimalna dostupnost volontera/ki: jednom mjesečno (trajanje: 3 sata)
 
Obzirom da slika govori više od 1000 riječi fotografije su im potrebne za što bolju pokrivenost društvenih mreža koje su postale najbolji alat za promociju udomljavanja pasa na njihovoj skrbi.
Fotografije ne trebaju biti kao one pasa koji izgledaju kao na osobnoj iskaznici već trenuci koji uspijevaju uhvatiti pse u azilskoj svakodnevici, odnosno uprizoriti njihov život u Azilu.
Mašti na volju:)
 
Pozivamo vas da budete dio azilske priče i pružite im malo svog vremena i ljubavi.  
Zainteresirani/e volonteri/ke mogu se javiti  do 8.11.2016.  godine  Maši Riznić na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ili na mobitel  091/5656 340.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno ju kontaktirajte.
 
*svi materijali snimljeni u Azilu postaju intelektualno vlasništvo Udruge Pobjede
nike-air-force-1-shadow-lucky-charms-dj5197-100-date-sortie | LacollesurloupShops - Nike Dunk Low Disrupt 2 "Malachite" - black purple jordan 13 , 001 - DH4402

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.