Borili smo se protiv mnogih stvari. I pobjeđivali. Željeli smo pobjeđivati. Zato smo si i dali ime Pobjede, jer nikada

nikada

nismo niti pomislili da treba stati

ili odustati.

Znate zašto?

Zato jer se nije radilo o našemu egu, o želji da pobjeđujemo.

Radilo se o životima. Konkretnim životima.


Subcategories

Udomiti znači spasiti život! Ali ne samo psu, nego i sebi! I znaju to vrlo dobro oni koji su udomili četveronožne članove svojih obitelji :)
Kako bismo proslavili što poznajemo takve ljude, kao i živote kojima su odani, organiziramo veliku družionicu srbnika i udomljenih pasa POVRATAK OTPISANIH ( vol1. - što samo znači da bismo voljeli pretvoriti ovakvo druženje u tradiciju :) )
Ove godine družiti ćemo se s vama u Habitatu, pansionu za pse, u Bilju (Vinogradska ul.), u kojem nam je na raspolaganju oko 1000 kvadrata i cijela šuma u pozadini poželite li taj dan dodatno uljepšati svojim psima :)
Startati ćemo u 12 sati, a već u 13 poslužiti ćemo vam fini vege ručak za sve (naši kotlić majtori/ce kuhati će grah i pikantni gulaš od gljiva :) ). Biti će i cuge koja će se prodavati po simboličnim cijenama kako bismo za one (još uvijek neudomljene) azilante skupili i nešto donacija :)
S ručkom, vas, naravno častimo! :) (kao i s kolačima ;) )
u 15:30 otvoriti ćemo Aukcije uživo koje će voditi naše Valentina i Maša koje vode i online verziju i na kojoj tako često pomažete azilantima :)
Kompletan spisak predmeta moći ćete vidjeti u ovome eventu (kao i u grupi Azil Osijek-aukcije) par dana pred Povratak otpisanih.
U 17 sati biti će proglašenje pobjedničkih priča uz dodjelu nagrada! :)
U 18 sati ćemo se rastati do neke šetnje u Azilu, radne akcije, Posha, ili štanda :)
A u međuvremenu ćemo se lijepo podružiti, fotkati, slušati dobrog DJa, moći ćete dobiti savjete trenerice pasa Alenke Medak, i svi na ulazu dobivate paketić sponzora Meradog, hrane za pse.
Ulaz je simboličnih 10kn, a kompletan, naravno, iznos ide psima koji će taj dan provesti u Azilu, ali već nagodinu, nadamo se, doći će se s nama i svojim ljudima podružiti
na Povratku otpisanih vol2. :)

p.s. zbog očekivanog velikog odaziva ponesite povodce za svoje pse. I naravno velik osmijeh, bez njega vas nećemo pustiti unutra ;)

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.